Nieuwe Website Jan de Wild

www.jandewild.nl Wordt vernieuwd !

De website is nodig toe aan vernieuwingen en hier ben ik achter de schermen dan ook druk mee bezig! Ik ben al bijna klaar met de invulling, maar ik ben nog niet helemaal tevreden met de teksten.

Tekst schrijven is dan ook niet helemaal mijn ding en ik ben hier te veel tijd mee kwijt als ik het zelf wil doen. Graag besteed ik dit uit. Nu zijn er op internet genoeg resources te vinden die dit aanbieden….

Maarrrrrr…. Ik zou dit toch eerst eens willen pijlen binnen mijn vrienden en volgers op Facebook en Instagram oa. Als er mensen zijn die hier wel plezier aan beleven en dit beter kunnen dan dat ik zelf kan, dan hoor ik dit graag! De teksten die nog ingevuld moeten worden zijn oa. :

Over Jan de Wild Photography / Over mij..
De categorie pagina’s zoals, Portret, Huwelijk, Kids, etc.
Contact Pagina
Eventueel om de zoveel tijd een Blog Post?, maar dit is maar een ideetje.

Als het je wat lijkt en je wil me helpen dan hoor ik dit graag! Details kunnen we dan verder bespreken via Mail, Telefoon, Whatsapp, Skype of anders… :-)….

Alvast bedankt!
Jan
Mobile & Tablets

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Recente Berichten

Categorieën

Instagram

Decathlon

Instagram