Training voor een marathon

Een eerste blogpost op m’n nieuwe fotografie site, maar mijn blog kun je niet benaderen via het menu. Je kan deze berichten alleen zien als je naar jandewild.nl/blog gaat. Hieronder een klein berichtje over mijn weg richting een hele marathon.

Excuses opnoemen waarom ik vorig jaar niet mijn trainingen heb doorgezet richting de marathon is makkelijk. Er zijn een aantal redenen te bedenken, maar belangrijker is om nu naar de toekomst te kijken.

Inmiddels heb ik mijn training hervat zo net voor de lockdown in december. Ik trainde toen al weer om de maandag Karate en zo’n 3x per week een hardloop training. Deze maand ga ik net de 200km passeren en dat voelt lekker!

Mijn sportgeschiedenis ligt bij het fietsen en grotendeels in het karate. Door de huidige lockdown is het helaas niet mogelijk om de karatetrainingen te doen. Dit was toch wel een fijne afwisseling met het hardlopen. Net even wat stimulatie van andere spieren en wat training voor m’n bovenlichaam. Ik zou dan ook iedereen naast hardlopen een andere sport erbij te doen.

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Recente Berichten

Categorieën

Instagram

Decathlon

Instagram