Nieuwe schoenen

Asics Gel Nimbus 23

Aangezien we sinds november/december weer intensiever aan het hardlopen zijn was het tijd om weer eens kritisch naar onze schoenen te kijken.

Mijn Brooks Ghost hebben nu zo’n 900km erop zitten en advies vanuit diverse bronnen is toch om schoenen bij 1000km te vervangen. De demping is dan gemiddeld 35% minder en kans op blessures lopen op. Dit laatste willen we natuurlijk niet!

Met de huidige lockdown is het natuurlijk lastig om naar een gespecialiseerde shop te gaan, maar daar heeft Greg van Hest uit Tilburg een oplossing voor. Wij halen onze schoenen altijd bij Greg, je krijgt daar goed advies en je kan een aantal schoenen even kort uitproberen.

Greg van Runshop Tilburg komt momenteel aan huis om je het vertrouwde advies te geven en neemt naar wens een aantal schoenen mee zodat je toch kunt vergelijken.

Mijn huidige schoenen, Brooks Ghost

Nu liep ik al ongeveer 1,5 jaar op de Brooks Ghost en daarvoor had ik de Asics Gel Nimbus 20. Greg had voor mij van deze beide schoenen het huidige model meegenomen. De Brooks was niet of nauwelijks veranderd en liep ook prima in vergelijking met de Brooks die ik al heb.

Na een kort rondje op zowel de Brooks als de Asics was het voor mij duidelijk dat het de Asics zouden worden. De Gel Nimbus 23 voelde wat steviger en stabieler aan voor mij. Dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn, maar voor mij was hierdoor de keuze makkelijk.

Ook mijn vrouw @karindewild had nu nog Brooks, maar had na deze sessie hetzelfde gevoel bij de Asics als ik. Voor haar zijn het de Asics Gel Kyano 27 geworden, een hele mooie schoen!

Ook toe aan nieuwe schoenen? Overweeg dan zeker Runshop Greg van Hest! #gregvanhest #runshop #SunriseMind #ASICSFrontRunner2021 #running #hardlopen #Asics #sport #fitlife #lifestyle #bewegen #frontrunner #runhappy

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Recente Berichten

Categorieën

Instagram

Decathlon

Instagram